Recull de Dites Populars Catalanes 2014
... web present d'ençà de 1997

Ser català no és treballar, viure o haver nascut a Catalunya. Ser català és sentir-se català per sobre de tot.

Espanya als catalans no només ens "roba", sinó que ens pren per "tontos" (balances fiscals espanyoles).

Novetats

30/12/2013 - Nova versió millorada de la web que incorpora un potent motor de cerca, així com un diseny adaptat a les noves funcionalitats que s'han incorporat. En aquesta versió, l'usuari no només pot afegir entrades de forma automàtica, sinó que també pot afegir noves classificacions que juntament amb el nou motor de cerca facilitarà encara més l'accés a tota la informació de la web. Amb aquestes i d'altres millores, esperem que tant l'accés a la informació de la web com la possibilitat d'afegir noves dites i/o versions de les ja introduïdes, sigui encara més senzill.

Aquesta versió encara es troba en fase de desenvolupament, així que segurament hi haurà coses que no funcionin del tot bé, errors ortogràfics, etc. Si voleu col·laborar en aquest projecte fent-nos arribar comentaris o avisant-nos d'errors que hagueu detectat, ho podeu fer a través de l'enllaç Contactar/Avisos que trobareu en el menú principal d'aquesta pàgina. Qualsevol aportació o suggeriment que ens ajudi a millorar o corregir aquesta web serà molt benvinguda.

Estelada Catalunya diu sí al dret a decidir !

Darreres 5 incorporacions

2017-11-03 09:41:47 - Si vols tenir un bon lloc, no esperis el darrer toc.
Aportació: Nikaule

2017-09-27 02:34:04 - N'hi ha per llogar cadires
Aportació: Carles Pastor
Comentari: Situació extraordinària o curiosa.

2017-07-23 20:15:49 - SI VENS PER BE NO ET QUEDIS AL CARRER, SI VENS PER MAL NO PASSIS DEL PORTAL
Aportació: TERE

2017-06-19 17:21:52 - tenir un pic d'agre
Aportació: Eugènia Monfort
Comentari: No ser del tot correcte

2017-03-24 16:33:41 - Qui menja all el metge al carall
Aportació: Francina Roca
Comentari: Vol dir que l'all té propietats curatives

Col·labora

Ajuda a preservar la riquesa de la nostra llengua aportant expressions que has sentit o coneixes del teu entorn familiar, poble, comarca, etc, i que encara no han estat recollides aquí. Col·labora amb les teves aportacions i comentaris, i dóna a conèixer expressions que podrien arribar a desaparèixer pel fet que pràcticament no s'utilitzen.

Recorda que per a poder fer una entrada has d'haver iniciat la sessió com usuari. Si encara no estas registrat, pots registrar-te des del link Nou Usuari que hi ha a la part superior de la web.Mantingut per: Francesc Roig